خواص نارنگی افزودن دیدگاه
نارنگی میوه ای خوشمزه که خیلی ها دوستش دارند، به خاطر داشتن مقدار فسفر و کلسیم بالا، نارنگی یکی از میوه هایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن موثر است، د این بخش از سایت مستا ( مجله سلامت و تندرستی ایرانیان ) قصد داریم تا شما را با نارنگی و خواص آن آشنا کنیم، با ما همراه باشید.
نارنگی یا پرتقال ماندرین یکی از اعضای خانواده مرکبات است و به طور عمده در جنوب شرقی آسیا کشت می شود. میوه نارنگی از پرتقال کوچک تر بوده، پوست آن به راحتی جدا می شود و مزه ی شیرین تری نسبت به پرتقال دارد.
خواص نارنگی بسیار بی نظیر است. نارنگی 100 نوع بیماری را درمان می کند و پوست آن نیز برای درمان و سلامت بدن بسیار موثر است. نارنگی زیبایی پوست و مو را تضمین می کند.
نارنگی علاوه بر خاصیت اشتهاآوری از جمله میوههایی است که برای قلب و معده مقوی بوده و بهعنوان یک اشتهاآور طبیعی برای بیماران کماشتها و افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند، تجویز میشود.
نارنگی علاوه بر خاصیت اشتهاآوری از جمله میوههایی است که برای قلب و معده مقوی بوده و بهعنوان یک اشتهاآور طبیعی برای بیماران کماشتها و افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند، تجویز میشود.
نارنگی دارای مواد معدنی چون روی، منیزیم و کلسیم است. این مواد معدنی طبیعی میتوانند خطر ابتلا افراد به سکته مغزی را کاهش دهند. شما برای اینکه بتوانید از خطر سکته مغزی در امان باشید. مصرف نارنگی و دیگر مرکبات، برای این منظور توصیه میشود.
طبع نارنگی سرد و تر می باشد. نارنگی نارس سبز رنگ و نارنگی رسیده نارنجی رنگ می باشد، نارنگی دارای ویتامین های A، B1، B2، C و پروتئین، فیبر و مقدار زیادی فسفر، منیزیم و کلسیم و فلاونوئید ها می باشد.
خواص نارنگی
درمان یبوست
افزایش رشد مو
روشن کننده پوست صورت
پیشگیری از سرطان
درمان سرماخوردگی
اگر به فشار خون مبتلا هستید، نوشیدن آب نارنگی تازه یا افزودن میوه خشک شده آن به غذا به بیمار کمک می کند تا فشار خون خود را کاهش داده و آن را کنترل کند.
افرادی که نیاز به دریافت پتاسیم بیشتری دارند می توانند از طریق میوه نارنگی، پودر نارنگی یا آب این میوه زمستانی میزان پتاسیم مورد نیاز خود را جبران کنند.
پزشکان خوردن نارنگی را به بیمارانی که از سرگیجه رنج می برند نیز توصیه می کنند.
نارنگی حاوی مقدار زیادی منیزیم است و از این طریق در فعالیت عضلانی، دستگاه گوارش و سیستم عصبی مؤثر است و به خاطر داشتن میزان فسفر و کلسیم بالا، یکی از میوه هایی است که در تشکیل استخوان و اسکلت بدن مؤثر است.
این میوه خون را تصفیه و زیاد می کند.
در مصرف نارنگی زیاده روی نکنید
زیادهروی در مصرف تمامی موادغذایی عوارض جانبی متعددی به همراه دارد؛ نارنگی نیز از این امر مستثنا نیست و مصرف بیش از 5عدد نارنگی در روز ممکن است دردسر آفرین باشد.
افراط در مصرف نارنگی موجب افزایش گاز روده شده و ناراحتیهای گوارشی برای مصرفکننده به همراه میآورد.
نارنگی از آن جهت که راحتترین میوه برای خوردن است و پوست آن به سادگی جدا میشود بیشتر توسط بچهها خورده میشود. بنابراین باید مراقب بچهها بود زیرا مصرف بیشازاندازه نارنگی آنها را به اسهال و کندی عملکرد رودهها مبتلا میکند.
یکی دیگر از عوارض مصرف بیشازاندازه نارنگی بروز آفت و التهاب در دهان و زبان مصرفکننده است.
مراقب باشید هرگز نارنگی را بهصورت مخلوط با شیرگاو میل نکنید. ترکیب این 2 موجب بروز دردهای شکمی میشود.
مطالب مرتبط
نظرات کاربران